Hálózatépítés

Felkészült munkatársaink nagy szakmai felkészültséggel, és korszerű műszerekkel vállalják kis és közepes méretű (kb. 100 végpontig) hálózatok építését. A kivitelezést lehetőség szerint kulcsrakészen vállaljuk, tehát, nemcsak a kábeleket és csatlakozókat szereljük fel, hanem a a végberendezések üzembe helyezését is elvégezzük. Önnek csak meg kell határoznia, mit szeretne, és nem szükséges mindenféle kivitelezőt (villanyszerelő, telefonos szakember) keresnie, mindent mi,vagy a az alvállalkozónk végez el. Természetesen a kész munkára mi vállalunk garanciát.

Vállaljuk továbbá hálózatok bővítését is. Felkészültünk olyan helyzetekre, mikor a bővítés közben a hálózat működésének zavartalannak kell lennie.


Hálózatok karbantartása

A leggondosabban felépített hálózat is karbantartásra szorul. A csatlakozók elöregszenek, megkopnak, az aktív eszközök eseteleges hűtőventilátorai megállnak, zörögnek. Egy hálózat meghibásodása az egész cég működésére kihat, érdemes rá némi figyelmet fordítani.


Eseti javítás

Természetes vállaljuk meghibásodott hálózatok javítását is. Ez két tevékenységet jelent: A munka mihamarabbi megkezdését, a működés helyreállítását, illetve a hálózat állapotának felmérését, hogy lehetőség szerint elkerülhetők legyenek a váratlan leállások. Utóbbi szolgáltatásunk díjtalan.


Telephelyek közti kapcsolatok

Ma már az internet elérés sávszélesség megengedi, hogy kis költséggel kössük össze telephelyeit egymással, vagy akár munkahelyét otthonával. Ehhez sokféle hardveres és szoftveres megoldást tudunk ajánlani.


Előnyben részesített termékek

  • Panasonic telefonközpontok, rendszerkészülékek, tartozékok

  • RITT aljzatok

  • Zyxel switchek

  • Zyxel routerek

Ha bármilyen kérdése lenne a hálózatépítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban vagy ha esetleg már fel is keltette érdeklődését, kérem bátran írjon, vagy hívjon, munkatársaink örömmel válaszolnak minden kérdésére.