Számítógép szerviz

Ha valamely készüléke elromlott, nem feltétlenül kell újat vásárolnia. Amely esetekben biztosan érdemes szervizünket megkeresnie:

Mátrixnyomtatók

Általában strapabíró nyomtatók, a régi készülékek javítása nagyon sok esetben gazdaságos. A legalacsonyabb nyomtatási költséggel üzemelnek, csekélyebb nyomtatási igények (számla, szállítólevél) kielégítésére tökéletesen alkalmasak.

Lézernyomtatók

Általában papírvezetési gondok (nem vagy hibásan veszi fel a tálcából) adódnak, kb 5-10 ezer Ft körül javíthatóak. Az újabb, vagy nagyobb teljesítményű típusok javítása általában gazdaságos.

Tintasugaras nyomtatók

Igyekszünk megjavítani, de ezeket a készülékeket általában nem komoly használatra, hanem otthoni igények kielégítésére készítik. Csak a nagy teljesítményű típusok javítása jöhet szóba.

Multifunkcionális eszközök

Ezek tipikusan otthoni, vagy kisirodai termékek, nem nagy terhelésre. Javításuk elég körülményes. Általában a lézernyomtatós típusok javítása gazdaságos.

Természetesen minden kedves ügyfelet szeretettel várunk, de általában egy kicsi (kb 10 ezer Forintos) nyomtató megjavítása vagy 5 perc alatt kész, vagy javaslunk egy új készüléket. Sajnos, csodát tenni nem tudunk......

Nem működik megfelelően a számítógép? Lassú? Zajos? Vírusos? Elvesztek az adatai?

Akkor Önnek a Novocomp Informatika Kft. számítógép szervizre van szüksége!

Kérem, bátran keressen fel minket üzletünkben vagy írjon e-mailt, sürgős esetben hívjon és kiszállunk.